Post by isaraflade on Feb 10, 2022 0:59:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox daşlar ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Konsantirasiya ucun super oyundu
Bu, bu oyunu heç kimə tövsiyə etmədiyim axmaq oyundur, ekrana basdığım zaman tullanmır və ya gec sıçrayır və ya ekrana basdığım zaman sadəcə sürətlənir və maneəyə dəyir. HEÇ HEÇ VAXT bir daha oyun qurmayın F siz bu oyunu nə vaxtsa etmişsiniz. Mən buna 0 ulduz verərdim, bu nə qədər pisdir
Həqiqətən yaxşı oyun! Mənim fikrimcə Roblox parkour kimi sadə və əyləncəlidir, amma mən tam versiyanı pulsuz etməyi məsləhət görürəm 🆓 zəhmət olmasa pulsuz edin Səviyyələr etmək istərdim
Mən toxunmasam da tullanır və vuranda atılmır. İkinci öləndə o zəhlətökən reklamlardan biri açılır və sonra bu, çox əsəbi olur.
Səviyyələr çox çətindir, əgər istehsalçılar bunu bir az asanlaşdıra bilsələr=daha əyləncəli olsalar, əla oyun olardı, birinci səviyyədən 5-ci səviyyəyə qədər olanlar yeganə əyləncəlidir.
Bu oyunu oynamaq həqiqətən əyləncəli idi. Həqiqətən gözəl dizayn, mən də oyun boyu ifa olunan musiqidən həzz aldım. Amma mənim fikrimcə oyun son dərəcə çətin və çox sürətli idi və düşünmək və müşahidə etmək üçün sizə kifayət qədər vaxt vermir. Siz sadəcə səviyyələrə keçin və ən yaxşısına ümid edirsiniz. Ancaq bir problem axtarırsınızsa, bu oyunu tövsiyə edirəm.
Yenə çox asand və gözəl oyundu 1 günə bitirdim
Geometry Dash Lite Arcade qax
Mən bunu bəyənirəm, amma tam versiyada iblis səviyyələrini sevirəm, əgər bunu əlavə etsələr, tam versiya kimi 10/10 verərdim.
Download and install Geometry Dash Lite APK on Android · Step 1: Download the Geometry Dash Lite.apk on your device · Step 2: Allow Third Party apps on your
Əla oyun! Mənim yeganə problemim odur ki, səviyyənin ortasında sadəcə qaralmağa başlayan bir nasazlıq var. Mən sözün əsl mənasında heç nə görmürəm, ona görə də oynaya bilmirəm. Mən onu yenidən quraşdırdım və qaranlıq ortada yox oldu. Normala döndüyünə sevindim, amma bir gün sonra yenə oldu və qaranlıq 3 saniyə çəkdiyi üçün daha da pisləşdim. Hamısında deyil, müəyyən səviyyədə olur. Zəhmət olmasa bunu düzəldin, mən bu oyunu sevirəm və mən hər şeyi silməzdən əvvəl onu itirə bilmərəm.
Əla oyun. Düzünü desəm, bu bir qədər çətindir, amma buna bir az məşq edin. Bu qeyri-mümkün deyil, buna görə də razılaşmayan hər kəs oxumağı dayandıra bilər. MÜRACİƏT. Sonu.
Download fast the latest version of Geometry Dash Lite for Android: The perfect game for arcade lovers that are looking for a good mental challenge.
Çox yaxşı oyundur və açıq-aydın çox asılılıq yaradır, onu neçə dəfə oynamağınızdan asılı olmayaraq, yenə də maraqlıdır. Onu quraşdırmağı tövsiyə edin 😆👌şah əsər.
Bu oyun həqiqətən yaxşı bir keçid vaxtıdır. Bununla bağlı yeganə problem odur ki, həmişə tezliklə gələcək deyir, lakin heç vaxt yeni səviyyə olmamışdır. Düşünürəm ki, onlar yalnız etdiklərini davam etdirməlidirlər. Bütün bunlar yaxşı oyundur.
Mükəmməl
Geometry Dash · RobTop Games · Jump və bu rythm-based fəaliyyət platformer təhlükə vasitəsilə yol uçmaq! 1,99 US$. Brick Ball Blast: Ball Crusher.
Dükandakı əşyaların əksəriyyətinə əsl həndəsə tire lazımdır və mənim nifrət etdiyim şey budur!! Mən daha bu oyuna baxa bilmirəm. Kaş ki, planşetimi heç vaxt sındırmayaydım, çünki üzərində həqiqi həndəsə tire var idi. Məndən iyrənirsən.
Səviyyələr çox çətin, çətin tapmaq çətindir. Çətin tapmaq çətindir, çünki bu, çətin olduğundan daha çoxdur. O qədər çətin ki, asandır. Sadəcə mənim üçün asan deyil. Asan deyəndə isə çox çətinliyi nəzərdə tuturam. Beləliklə, oyun çox asandır. Sadəcə insanlara yox mənə.
Mən bu oyunu sevirəm və zehni daha sakitləşdirir, hətta kədərləndiyiniz zaman sizi sakitləşdirir və ulduzlara verirəm, çünki bu, qeyri-məhdud reklamlara malikdir, lakin oflayn olanda əladır. zəhmət olmasa
Salam! Qırmızı sifət.Bu Oyunu Çox Sevdim.Youtube Kanalim EmilReyiz-dir.Zəhmət Olmasa Abune Olun gVə Reyiz Ailəsinə Daxil Olun. Görüşəndə!
Bu oyun, ilk növbədə, telefonumu atdığım nöqtədə asılılıq və bezdiricidir. Həmçinin əlavələrin miqdarı gülünc reklamdır və qəzəb yaxşı qarışıq deyil, BU VƏ DİGƏR OYUNLARI YÜKLƏMƏYİN. bu cox pisdir
Mən buna 2 ulduz verdim, çünki səviyyə 1 həqiqətən çətindir və siz oyuna yeniləmə əlavə edə bilərsiniz. Düşünürdüm ki, yeniləmə oyuna yoxlama nöqtələri əlavə etməlidir. Və çoxlu səhvləri var
Kim buna pox gul kimi oyun
RealmCraft 3D Mine Block World Kalandjátékok cdag
Arkadaşlar bən hiç beyenmədimmmm başqa oyun seçin misal harada mənim suyum oynayın... Yani hiç olmasa bu oyun daha maraqlıdı. əla
Bu, məni hər zaman qəzəbləndirir, çünki bazadan sonra trolling nöqtəsi o qədər əsəbiləşir ki, mən səni 1 ulduz qazanana qədər məni yenidən qəzəbləndirməyin, sadəcə olaraq başqa bir tire yazın, dashtale kimi, bu undertale kimidir, lakin blok və xarakter başları ilə hərəkət edir. köhnə həndəsə tire dis robtop/robert topala görürsünüzsə indi k
Ela oyundu xosladim!
Ellaaaaaaaaaaaaaaaa
Guide for Geometry Dash Lite Мод: 100% работает на устройствах 0 devices, за которые проголосовал 5, разработанный Best Puzzle Game Block Toy Heroes Dash
Ok 1, böyük fanatı olduğumu bildiyiniz oyunu yeniləyin, amma real versiyanı ala bilmirəm. 2 gecikmiş sıçrayışlar o qədər zəhlətökən olur ki.
Bu oyunlar bacarıq, səbr və refleks sürətini birləşdirir. Bu, əyləncəli və musiqi hər şeyi daha da yaxşılaşdıran ən mükəmməl beyin oyunudur. Ən keyfiyyətli oyun
Bu, həqiqətən yaxşı oyundur! Əvvəllər həmişə oynayırdım, amma indi tullanmaq istəyəndə heç nə olmur. Bu, həqiqətən üzücüdür, çünki mən bu oyunu sevirdim. Əgər hər hansı həndəsə tiresinin tərtibatçısı bunu düzəldə bilsəydi, mən bu proqramı mütləq tövsiyə edərdim, çünki bu, həqiqətən əyləncəlidir, lakin siz atlaya bilməyəndə bu, sadəcə olaraq qəzəb doğurur!
Ahb pox oyundu
Eladi cox beyendim maraqlidi
Geometry Dash Lite – Jump and fight your way through danger in this rhythmic platformer action! Get ready for an almost impossible challenge in the world of
Mən oyunda çox yaxşıyam, amma nədənsə hər dəfə tullanma düyməsini basdıqda bəzən sadəcə tullanmır. Uçmağa və tutmağa gəldikdə, o, sadəcə aşağı düşür! Zəhmət olmasa bunu düzəldin
Əyləncəli oyun və hər şey, ancaq hər dəfə bir səviyyənin yarısına çatanda oyunum çökür və hər zaman reklamlar alıram
[Free] How to Install Geometry Dash for iOS 2022 - iMyFone
Qardaşım, hər bir ulduz verən iki səbəbdən birinə görə bunu edir, onların cihazı sıçrayışları yaxşı qeydə ala bilmir, bu oyunların günahı deyil və ya oyun onlar üçün çox çətindir. Çətin oyun pis deyil, əslində çox əyləncəlidir.
AppAgg
Yaxşıdır və ən çox sevdiyim oyundur, amma problem asan tərəfdədir, demək olar ki, sonunda əldə etdiyiniz zaman çox çətinləşir, xahiş edirəm bunu düzəldə bilərsiniz, amma yaxşıdır
Cetin yaxsi oyunlar olur mənim dostum bu oyunu oynayirdi mən də ona baxdım həvəsləndə adı bir az çətin olduguna gorə adi yadimdan cixdi dostumun evi də uzaq olduğundan gore ondansa bilənm nə vaxtsa ora gedəndə demisdim ki adini sorusaram getdim gedəündən sonra sorusdum gedəndən sonra ə nə olur mən burda imla yazıram zarafat edirem pox kimidi
Pis oyuna oxsamir
Şübhəsiz ki, mənim sevimli mobil oyun. Şahmat kimi sadə, lakin çətin, lakin beyin gücü əvəzinə reaksiyadan istifadə edirsiniz. Çoxlarının bundan xəbəri olmaması məni təəccübləndirir. Əgər yenisənsə, deyim ki, bu çox gözəldir. Yaxşı vaxt keçirmək, problem və oyun asılılığı axtaran təsadüfi oyunçular üçün tövsiyə olunur. Tam versiya ilə, yeri gəlmişkən, yalnız bir dollar, siz öz səviyyələrinizi yarada və dərc edə, başqalarının səviyyələrini oynaya və eksklüziv səviyyələr və problemlər oynaya bilərsiniz ki, bu da onu həyəcanlandırır.
Mənim əmim oğlu oynayırdı və çətin idi, ona görə də mən çox çətin oyunlar oynayırdım, amma bu mənə yaxşı görünür və mən onu quraşdırıram şərhləri oxudum və hamı bəyəndi. və bax
Sadəcə lal bir səbəbdən 1 ulduz verən insanlara məhəl qoymayın. Mən bu oyunu çox sevirəm! Onun heyrətamiz detalları və çətin maneələri var, amma mən heç vaxt təslim olmuram və həmişə hər gün oynayıram😉
Sürətli templi oyunu və tamamilə fərqli səviyyələri sevdim. Digər həndəsə tire oyunlarını sınamazdan əvvəl təxminən 5 ay oynadım və bu yaxınlarda yenidən başladım. İndiyə qədər heç bir səhv və ya qüsurla oynamaq məcburiyyətində qalmamışam və ümumilikdə bu, əyləncəli oyundur. dörd ulduz olmasının yeganə səbəbi odur ki, kaş sikkələr və ya başqa bir şey almaq və mağazadan dərilər almaq üçün bir yol olsaydı. Bundan başqa, bu oyundan çox zövq alıram
Geometry Dash Lite Аркадни kmt
50 games like Geometry Dash Lite you can play right now, comparing over 60 000 video games across all platforms and updated daily.
Geometry Dash Lite Arcade qax